Fociparádé szombaton

xBox, Barca, Real, Loki

Csemege a szurkolók számára: december 3-án a debreceni szurkolók egy helyen élvezhetik a helyiek virtuális bajnoki rangadóit, az El Clasico-t és a DVSC harcát – ez a hely a Nagyerdei Stadion!

A legkomolyabb program kínálkozik a debreceni szurkolók számára december 3-án, szombaton. Nyomban 12 órakor startol az xBox-profik egyre keményebb tornája a Nagyerdei Stadion Loki Klubjában! Versenyzők, szurkolók figyelem, konkrét oka van a korai kezdésnek! A virtuális rangadók után kezdődik a spanyolországi szuperbalhé. A Loki Klub kivetítőin látható a Barcelona és a Real Madrid klasszikusa. A DVSC felajánlása is szuper: aki 16 óra 15 percig leadja tippjét az El Clasico végeredményére, s telibe trafálja, az a Loki vendége, azaz térítésmentes belépőt nyer a Loki-Vidi csatára! Nyugalom, ha a nyertesnek már van bérlete, jegye, az is jól jár, mert 3000 forint értékű ajándékcsomagot kap a LOKI Shop-tól! 

S a végén a csattanó: 18 órakor veszi kezdetét a DVSC idei utolsó bajnoki mérkőzése a Videoton ellen. A tippverseny erre a találkozóra is szól: aki a 16 óra 15 percig leadott tippjével eltalálja a Loki-Vidi végeredményét, az tavaszi bérletet nyer a DVSC meccseire (ha van bérlete a nyertesnek, akkor átruházhatja a nyereményét).

Sok esemény, egy helyszín december 3-án  – a Nagyerdei Stadion! xBox torna, Barca - Real, Loki – Vidi. Ha szombat, akkor foci! Ha foci, akkor Nagyerdei Stadion! Ha Nagyerdei Stadion, akkor: Hajrá Loki!