Nagyerdei Stadion, szombat, mindent az esküvőkről egy helyen

Az esküvőre készülők számára nyújt nélkülözhetetlen információkat a hétvégi rendezvény a Nagyerdei Stadionban.

Szép meghívót küldeni a vendégeknek, csinos ruhát a menyasszonynak, fess öltönyt a vőlegénynek, ünnepélyesen díszített kocsival utaztatni az ifjú párt, frizurát és sminket bravúrosra alakítani, vonzóan díszített teremben, andalító, ugyanakkor talpalávaló zene mellett fincsi vacsorát tálalni a vendégeknek – megannyi tennivaló,részlet, amelyekből összeáll az emlékezetes családi ünnepek egyike, az esküvő.

A Nagyerdei Stadion november 12-én egész napos (10 órától 18 óráig) Esküvői Nyílt napot rendez annak érdekében, hogy az esküvőre készülők egy helyen ismerhessék meg az összes fontos szolgáltatásról, műveletről, kellékről szólóinformációkat.

Az Esküvői Nyílt Napon jelen lesz minden szakma képviselője, akinek szerepe lehet a házasságkötés ünnepének sikeres megrendezésében. A szolgáltatók és a Nagyerdei Stadion alkalmi kedvezményekkel is szolgálnak azok számára, akik elszánják magukat a házasságkötésre.

Álljon itt egy konkrét és általános kedvezmény: a Nagyerdei Stadion a labdarúgó mérkőzések lebonyolítási rendjére tekintettel 20 százalék kedvezményt ad a helyiségbérleti díjból a pénteki napra esküvőt szervezők számára, s ugyanezt az előnyt biztosítja 2017. június teljes hónapjára.

További információk: nagyerdeistadion.hu; kérdéseiket várjuk az info@nagyerdeistadion.hu címen!eskuvo.jpg