Stadionkártya

A Nagyerdei Stadion forgalmazza a stadionkártyát, belépőjegyet ilyen kártya ingyenes kiváltása után vehetnek a nézők. A kártya előnyei:

Az alkalmi meccsnézők a belépő kiváltásakor nyugtát kapnak, amelyen szerepel a nézőtéri ülőhelyük pontos meghatározása.

A bérlettel rendelkező ügyfelek előnyös helyzetben vannak: nekik nincs tennivalójuk a kártyájukkal azon kívül, hogy érdemes pénzt tölteniük rá, hogy kényelmesen vehessék igénybe a stadion szolgáltatásait.

A Nagyerdei Stadion kártyájának kiváltása után nem kell egyéb kártyával foglalkozni, a kártya alkalmas más stadionokba történő jegyvásárlásra. A DVSC, a stadiont üzemeltető MSE Kft. és az MLSZ munkatársai kidolgozták a megoldást: a debreceni stadionkártya sorszámát elfogadja minden más rendszer.

A stadionkártya első kiváltása ingyenes. Kiváltáskor a vásárló nevét, születési helyét és idejét veszi nyilvántartásba a Nagyerdei Stadiont üzemeltető MSE Kft és a jogszabályi előírásoknak megfelelően fotót készít a vásárlóról. Az MSE Kft. adatkezelőként szigorúan betart minden törvényi előírást, az adatok egyetlen más szervezet által sem hozzáférhetőek. Mérkőzésre szóló belépőjegy a kártya révén vásárolható. Érdemes vigyázni a plasztiklapra – elvesztése esetén 1000 forintba kerül a pótlása.

A kártya-kiváltás menete a Nagyerdei Stadion pénztárainál:

A stadionkártya alkalmazása:

Az online jegyvásárlás nélkülözhetetlen feltétele a kártya kiváltása, melyet a Nagyerdei Stadion pénztáraiban lehet megtenni.  Kártyával rendelkező szurkolóink kártyaszámuk megadásával vásárolhatnak belépőjegyet a mérkőzésekre.